Povratak na stranicu..

Disclaimer - odricanje odgovornosti

    Sav sadržaj na Info Zadar portalu i povezanim stranicama (programi.org, vrijeme.50webs.com) donosimo u najboljoj namjeri i zbog toga se nećemo smatrati odgovornima za eventualne štete nastale direktnim ili indirektnim korištenjem ovih web stranica i informacija na njima. Ovim putem pismeno se distanciramo od tuđih sadržaja prema kojima upućujemo linkove.

    Sve informacije navedene na Info Zadar (i povezanim stranicama) trebale bi, po našim osobnim saznanjima, biti točne. Međutim, vaša je obaveza da sve važne informacije (ako je to moguće) provjerite još jednom sami kako biste se uvjerili u njihovu točnost.

Pravila o privatnosti

    Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite naše web stranice (infozadar.net i programi.org). Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na networkadvertising.org i na Adsense Help.

  • Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na infozadar.net i programi.org
  • Pomoću kolačića DART Google Vam poslužuje oglase temeljem Vaših posjeta na infozadar.net, programi.org i drugim web lokacijama na internetu.
  • Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.

Okvir za pretraživanje na ovoj web lokaciji ("Okvir za pretraživanje") proizvod je tvrtke Google Inc ("Google"). Prihvaćate i suglasni ste da se Google pravila o privatnosti (koja se nalaze na adresi http://www.google.hr/privacy.html) primjenjuju na Vašu upotrebu Okvira za pretraživanje, a korištenjem Okvira za pretraživanje pristajete da Google koristi Vaše osobne podatke u skladu sa svojim pravilima o privatnosti."Mapa weba": www.google.com/search?q=site:infozadar.net

Disclaimer vrijedi i za Programi.org, te sve poddomene na infozadar.net / infozadar.com

Info Zadar - početna stranica
© 2006-2009 Info Zadar - Disclaimer   Webmaster: