Savjeti psihologa - za djecu, mladež i  odrasle.

Savjetovanja e-mailom možete dobiti na nekoliko adresa koje su navedene na ovoj stranici. Ako želite veću anonimnost registrirajte novi e-mail. Pripazite da Vam e-mail pretinac nije pun jer u tom slučaju ne možete primati poštu.

Psihoterapeut.org/upiti.php - savjet psihologa će biti objavljen na web stranici zajedno s pitanjem, bez Vaših osobnih podataka. U arhivi pitanja pogledajte da li je netko već poslao upit sličan vašem.

Banga savjetovanje - Udruga Banga pruža usluge psihološkog savjetovanja u Zadru.

Duga Zadar - udruga za pomoć ženi i djetetu.

Studentsko savjetovalište u Zadru - u zgradi sveučilišnih centara u ul. P. Svačića 9, II. Kat, svakim radnim danom od 17:00 do 19:00 sati, ili na telefon: 300-920 i na besplatni telefon za pozivatelje 0800/200-199. Također, ZD studenti mogu im se obratiti i na

Udruga Libella - Riječka udruga za pomoć oboljelima od anoreksije i bulimije (tel.051/332-511). U Splitu je podružnica Libelle (tel.021/539 296 i savjetovanje - potpuno besplatno)

Psihološki centar TESA - savjeti psihologa: e-mail i telefonsko savjetovanje (tel.01/48-28-888)

SOS Telefon - Grad Rijeka - savjetovalištu se možete obratiti i putem web formulara / upitnika.

LORI.hr - psihološko savjetovalište za lezbijke, gej muškarce, biseksualne, transrodne i transeksualne osobe svih dobnih skupina. Također, možete potražiti i peer podršku, dakle od sebi sličnih osoba koje nisu educirani stručnjaci za savjetovanja, ali imaju korisna laička znanja.

Plavi telefon i Otvorena vrata - za tisuće onih koji nisu u stanju ili ne žele tražiti pomoć u tradicionalnim savjetovalištima (tel.01/48-33-888)

Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba - pitajte stručnjaka e-mailom, na telefon: 01/3457-518 ili osobno u Gajnicama. Na istoj adresi je i Hrabri telefon - udruga koja pruža telefonsko i e-mail savjetovanje za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Savetovaliste.org - savjetovalište za mlade. Na pitanja odgovaraju studenti psihologije iz Beograda

Self psihologija i psihoterapija u Zagrebu - forum, savjeti psihologa

Croatia.ch - psihološka pomoć. Možete anonimno postavljati pitanja na koja ćete za kratko vrijeme dobiti odgovor.

Virovitica Online - kolumna prof. psihologije

Psihologija - psiho linkovi; Test inteligencije, ljubavni testovi i testovi osobnosti


Info Zadar - početna stranica

© 2006-2012 Info Zadar - Disclaimer - Webmaster: